کد خبر: 1324882
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
خسروی‌وفا در نشست هیئت اجرایی OCA شرکت کرد
شیوا نوروزی

جوان آنلاین: ملی‌پوشان جوان ایران باانگیزه و آمادگی بالا با حریفان خود در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین مبارزه می‌کنند. مراسم افتتاحیه سومین دوره این بازی‌ها دیشب در منامه برگزار شد و کاروان «سفیران امید» در این مراسم حضور داشتند. تیم‌ملی کبدی پسران روز گذشته ششمین بازی خود را برگزار کرد و به مصاف سریلانکا رفت. پیروزی قاطع ۹۲ بر ۲۳ ایران را به فینال فرستاد و پسران کبدی کشورمان امروز رودرروی هند قرار می‌گیرند. تیم کبدی دختران نیز امروز در فینال به مصاف هند می‌رود. همچنین مسئولان ایرانی در جریان برگزاری بازی‌های آسیایی جوانان با مقامات آسیایی دیدار کردند و در جلسات حضور داشتند. یکصد و یکمین نشست هیئت اجرایی شورای المپیک آسیا (OCA) با حضور محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان در شهر منامه برگزار شد. بررسی برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته توسط کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا ۲۰۲۶ توسط مسئولان برگزاری این بازی‌ها و ارائه گزارش از روند آماده‌سازی میزبانان بازی‌های قاره‌کهن مهم‌ترین موارد مطرح شده در این نشست بود. علاوه بر آن کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی داخل سالن و هنر‌های رزمی ریاض ۲۰۲۶ نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای اعضای هیئت اجرایی شورای المپیک آسیا ارائه کرد. همچنین وزیر ورزش در جمع کاروان اعزامی کشورمان حضور پیدا کرد. 
دکتر احمد دنیا‌مالی به همراه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک و دکتر مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک در جمع مسئولان کاروان سفیران امید حضور یافت و ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده، گفت: «با مدیریت خوبی که از سوی تیم باتجربه کاروان صورت گرفته و هماهنگی‌هایی که پیش از این انجام شده و با توجه به پیگیری‌هایی که داشتم، خدا را شکر دغدغه‌ای وجود ندارد و شرایط مهیاست تا ورزشکاران جوان کشورمان در میدان مسابقه نتایج خوب و درخشانی را به ثبت برسانند. ورزشکاران کاروان سفیران امید می‌توانند به نسل پرافتخاری در بازی‌های آسیایی ۲۰۳۰ دوحه تبدیل شوند و در المپیک‌های آینده مدال‌آوران شایسته ورزش ایران باشند. پس از این رقابت‌ها باید با استمرار در برنامه‌های اخیر و تحلیل‌های دقیق و منطقی از وضعیت موجود، مسیر دستیابی به نتایج درخشان در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ و المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس را دنبال کنیم.» 
 براساس برنامه بازی‌ها، رقابت‌های نمایندگان کشورمان در رشته‌های دوومیدانی، تکواندو، بسکتبال (پسران و دختران)،‌ام‌ام‌ای (دختران و پسران)، ترای‌اتلون، بوکس پسران، فوتسال دختران و گلف آغاز می‌شود. همچنین تیم‌ملی والیبال دختران و پسران در رده‌بندی به میدان می‌روند و تیم‌ملی هندبال پسران نیز با قزاقستان دیدار می‌کند.

منبع: فارس
برچسب ها: تیم ملی ، اسیا ، بحرین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار